Flytten med Flyttkillarna gick som en dans

Så kom en dag. Dagen som suttit som en klump i magen i flera månader. Det var dags att flytta. Att flytta allt det man samlat på sig under livet i huset till en lägenhet inne i stan. Men det som måste göras, ja det måste göras. Sakta men säkert åkte saker ner i lådor annat åkte till myrorna eller återvinning. Jag bannade mig själv ofta för all bråte jag samlat på mig genom åren, men det mesta av det packades ner i väntan på sitt nya hem. Det var lite av terapi att plocka i alla saker, men jag hade lite ågren över hur jag skulle transportera allt. I ungdomen var detta sällan problem, ett par vänner med bilar och släp och en middag med god mat och dryck för de som inte körde brukade lösa det. Men vänner blir äldre, liksom jag, och jag tog beslutet att låta proffs få sköta detta. Efter lite eftersökningar bestämde jag mig för att testa Flyttkillarna, ett beslut jag aldrig ångrat.

Fort och kvickt och lätt, mer kan man inte begära

När flyttdagen kom var Flyttkillarna på plats exakt 08.00 som vi hade enats om. Med full fokus fick de ner alla mina lådor och möbler på ingen tid alls. Allt paketerades i deras lastbil effektivt och med bubbelplast där det behövdes. Plötsligt stod jag där med ett i princip helt tomt hus. Nu kom nästa klump i magen, det skulle städas. Jag har verkligen inget emot att städa mitt hem, men en flyttstädning är så oändligt mycket tuffare, man vill ju inte lämna skit efter sig till den som kommer efter. Jag nämnde detta när Flyttkillarna nästan var klara, och då kom de med ett riktigt bra förslag.

       ”Vi sköter flyttstädning med om du skulle vilja det, sa de”

Ja hur skulle jag kunna tacka nej till det. Att man kan nyttja Rut avdrag gjorde verkligen inte saken sämre. Efter att ha tittat lite på vad som behövde göras kom de med ett prisförslag. Det var verkligen inte gratis på något sätt, men gud så skönt att slippa göra det själv.

Svårt att sätta ett värde på förstklassig service

Innan klockan var 18.00 så var alla lådor och möbler på plats i den nya lägenheten, huset jag lämnat var sprillans rent. Det gjorde ett hål i plånboken, men det sparade mig så mycket ångest och svett så jag ser det som en av mina bästa investeringar. Flyttkillarna erbjuder en hel rad hjälp och jag kan inte nog rekommendera dem oavsett om ni behöver flytta utomlands eller bara nästgårds.