Går mot en blyfri framtid – Trio Perfekta

Jag är imponerad av Trio Perfekta som tillsammans med Dagens Industri nu skriver om den resa de har gått de senaste åren. Deras arbete för att producera och leverera VVS-produkter som är miljö och hälsosamma är verkligen bra. Redan 2002 såg de ett behov av att ändra processen för förkromning av kopparrör. Det som är ännu mer imponerande är att de nu arbetar för att hela deras sortiment ska vara 100 procent blyfri.

Som yrkessnickare är det viktigt för mig att använda produkter som är säkra för både miljö och hälsa. Det är viktigt att vi alla tar ansvar för att ta del av produkter som är hållbara och hälsosamma. När jag läste artikeln på Dagens Industri om Trio Perfektas resa mot blyfri framtid kände jag därför att jag måste skriva om detta på min blogg på Norlundbygg.se.

Med en enkel sökning på nätet hittar man mycket information om bly och hur det påverkar miljön och människors hälsa. Det är inte bara ett problem för stora företag som producerar produkter av bly utan också för oss som använder produkterna. Det är viktigt att vi är medvetna om miljö och hälsa och väljer produkter som är blyfria.

Trio Perfekta är ett företag som tar detta ansvar och har arbetat hårt för att skapa ett hållbart och hälsosamt sortiment. De har gått en lång väg sedan 2002 och är på väg att leverera 100 procent blyfria produkter. Jag är imponerad av deras engagemang för att skapa en bättre framtid.

Så när jag nu är ute efter produkter som jag kan använda i mitt yrke som snickare så vet jag att jag kan lita på Trio Perfekta. De har ett sortiment där alla produkter är blyfria och som är godkända för miljö och hälsa.

Läs gärna artikeln på Dagens Industri om Trio Perfekta och deras resa mot en 100 procent blyfri värld – https://www.di.se/brandstudio/trio-perfekta/en-resa-mot-100-procent-blyfria-produkter-for-hallbara-och-halsosamma-byggen/. Det är ett bra exempel på vad företag kan göra för att hjälpa till att skapa en bättre värld.