Har fått en nergrävd pool

      1 kommentar till Har fått en nergrävd pool

Jag har äntligen fått det som 13-åriga jag drömde om ända sedan jag såg Wild Things med den vackra Denise Richards för första gången på VHS 1999. Jag drömde att få simma tillsammans med tjejer som henne, och den drömmen har inte försvunnit trots att jag sedan länge är gift med en fantastisk kvinna.

Då vi redan i mars visste att vi skulle behöva stanna hemma under vår semester, bestämde vi oss för att anlita en firma som specialiserar sig på att bygga pooler. Vi använde oss av Google för att hitta en bra firma och hittade då denna länken till ett företag som specialiserar sig på att bygga pooler – https://www.poolmakarna.se/nedgravd-pool/.

Att veta att man har med kompetent folk att göra är betryggande då man gärna inte vill börja gräva i trädgården och nästan vara klar med poolen, och sen få staden på en för att man byggt utan bygglov eller på grund av att poolen är för stor eller något annat som kan stoppa en från att njuta av en egen pool.

Det bästa med att vara i kontakt med professionella hantverkare är som sagt att de är kompetenta, de vet redan vilka förordningar det är som gäller, och vad mer man måste tänka på när man bygger något som en nergrävd pool. Poolen blev för övrigt klar i början av juni, vi har haft många sköna dagar vid och i den under sommaren.